Tuvojoties Jaunā gada sagaidīšanas svētkiem, Ventspils Tehnikums aicina Tevi pilnveidot meistarības prasmes virtuvē un apgūt jaunas receptes trīs stundu garā meistarklasē, kuru vadīs lieliskais pavārs Uldis Ernstsons.

Dalībniekiem būs iespēja apgūt dažāda veida pirkstiņuzkodu pagatavošanu un pasniegšanu, izmantojot gaļas, pašu dūmotas zivs, siera un veģetāros produktus, lai dažādotu savu svētku galdu.

Tā kā interese par meistarklasi ir milzīga, tā norisināsies divas dienas:

  • Š.g. 28. decembrī, plkst. 17:00 (grupa ir nokomplektēta),
  • 29. decembrī plkst. 17:00 – vēl ir pieejamas brīvas vietas, tādēļ piesakies šeit.

Nenokavē – vietu skaits ierobežots!

Nodarbības notiks Ventspils Tehnikuma mācību laboratorijā.

Meistarklases dalības maksa ir 25.00 EUR (dalības maksā ir iekļauta meistarklase ar šefpavāru, visi nepieciešamie materiāli un produkti).

Pamatojoties uz valstī noteiktajiem COVID-19 ierobežojumiem, lai piedalītos klātienes meistarklasē nepieciešams sadarbspējīgs COVID-19 sertifikāts.

 

14.12.2021. / Autors: Ventspils Tehnikums / Foto: Pixabay