Kas gan ir Līgo svētki bez šašlika?! Šogad tradicionālo marināžu vietā piedāvājam apgūt ko jaunu. Noteikti jau ir dzirdēts, ka marinādei var izmantot citrusaugļus un zaļumus, bet ko sakāt par mellenēm un cidonijām? Un kā ar vegāno burgeri? Kamēr paši nepamēģināsiet, iespējams, domāsiet, ka tam trūkst garšas, taču tā nebūt nav!
Piesakies nodarbībai Ventspils Tehnikumā un ļaujies zināšanu un pieredzes gūšanai profesionālā un meistarīgā Haralda Sauša vadībā.
Būs iespējams iegūt lieliskas un noderīgas zināšanas, kā marinēt cūkgaļu, liellopa gaļu, putna gaļu, zivi, kā pagatavot gardas piedevas, kā arī nodarbības beigās uz mājām varēsi paņemt un pēc ieteiktā laika pats izmēģināt sagatavotos gardumus.
Nodarbība notiks Ventspils Tehnikumā, Saules ielā 15, 19. jūnijā. Ērtībai piedāvājam divus nodarbību laikus plkst. 11:00 un plkst. 14:00.
Lai pieteiktos nodarbībai plkst. 11:00, seko saitei ŠEIT
Lai pieteiktos nodarbībai plkst. 14:00, seko saitei ŠEIT
Maksa par nodarbību ir 30 eiro.
7.06.2022. / Autors: Ventspils Tehnikums / Foto: Pixabay