Ceturtdiena, 2024.gada 5.decembris

Nedēļas recepte – Marinētas jēra kājas cepetis

Ventspilnieks.lv šonedēļ aicina pagatavot īpaši pikantu jēra kājas cepeti. Vajadzēs: 100 g baltvīna etiķa, 225 g olīveļļas, 2 ēdamkarotes svaiga vai 2 tējkarotes sausa timiāna, ...

Nedēļas recepte – Pupiņu sautējums

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pupiņu sautējumu. Vajadzēs: 150 g balto pupiņu, 150 g sarkano pupiņu, 1 ēd.k. tauku vai augu margarīna, 500 g liellopu gaļas, ...

Nedēļas recepte – Lasis ar spinātu vai skābeņu mērci

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot nedaudz eksotiskāku ēdienu – lasi ar spinātu vai skābeņu mērci. Vajadzēs: plānas lašu filejas šķēles, 600 ml zivju buljona, 175 ml...

Nedēļas recepte – Cepti pildīti sarkanie pipari

Ventspilnieks.lv aicina pagatavot spēcīgu un veselīgu itāļu ēdienu, ko var ēst gan kā pirmo ēdienu, gan arī aukstu vai kā piedevu. Vajadzēs: 2 sarkanos saldos...

Nedēļas recepte – Rīsu pankūkas

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot rīsu pankūkas. Vajadzēs: 150 g gargraudu rīsu, sāli, ½ l ūdens, rīvētu muskatriekstu, 1 olu, 50 g rīvēta siera, eļļu cepšanai. Darām...

Nedēļas recepte – Biešu zupa ar frikadelēm

Šajā nedēļā Ventspilnieks.lv aicina pagatavot biešu zupu ar frikadelēm. Vajadzēs ( vienai porcijai): 400 g gaļas buljona, 25 g garšsaknes, 200 g biešu, 20 g...

Nedēļas recepte – Pildīti kartupeļi

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot spēcinošu un gadalaikam atbilstošu maltīti – pildītus kartupeļus. Vajadzēs: 4 lielus kartupeļus, 125 g desas, 50 g sviesta vai margarīna, sāli, ...

Nedēļas recepte – Gulaša zupa

Ventspilnieks.lv šonedēļ aicina pagatavot gulaša zupu. Vajadzēs: 250 g sīpolu, 2 saldās paprikas, 250 g tomātu, 2 ķiploku daiviņu, 200 g cūkgaļas (kakla gabals), 1...

Nedēļas recepte – Vista majonēzē

Ventspilnieks.lv šonedēļ aicina pagatavot vistu majonēzē. Vajadzēs: 1 vistiņu (apmēram 1500 g), sāli, 4 pipargraudus, 2 pimenta graudiņus, 4  lauru lapas, puscitrona sulu, 250 g...

Nedēļas recepte – Karstvīns “Ziemas sapnis”

Vajadzēs: 750 ml sausā sarkanvīna 75 ml brendija 100 g cukura 2 citronus kanēli (pēc garšas) 4 krustnagliņas. Darām tā: Vīnu ielejam traukā un karsējam ...

JAUNĀKAIS

POPULĀRĀKAIS