Svētdiena, 2025.gada 20.aprīlis
Nedēļas recepte

Nedēļas recepte

Nedēļas recepte – Cālis ar sēnēm

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot vakariņās cāli ar sēnēm. Recepte paredzēta 2 personām.  Vajadzēs: 2 nelielus cāļus, 500 g dažādu sēņu (šampinjonu, austersēņu jeb austeru sānaušu,...

Nedēļas recepte – Teļa gaļa baltvīnā

Šonedēļ Ventspilnieks.lv piedāvā pagatavot pamatēdienu 6 – 8 personām   - teļa gaļu baltvīnā. Vajadzēs: 1,8 kg teļa gaļu ar kauliem, 2 ēdamkarotes miltu, 3...

Nedēļas recepte – Zoss, pildīta ar kartupeļiem un āboliem

Šonedēļ, gaidot Mārtiņdienu, Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pildītu zosi – tradicionālo šīs dienas ēdienu.  Vajadzēs: 4 kg zoss, 3 lielus ābolus, kuriem izņemtas serdes un kas...

Nedēļas recepte – Eklēri

Tuvojoties 4.Adventei, Ventspilnieks.lv aicina pagatavot daudzu gardēžu iecienītu saldo ēdienu – eklērus. Vajadzēs: 150 g miltus, 1 glāzi ūdens, 100 g sviesta, 1 ēdamkaroti, 4...

Nedēļas recepte – Omlete ar rupjmaizi un tomātiem

Tuvojoties Lieldienām, Ventspilnieks.lv aicina pagatavot sātīgas brokastis 2 personām – omleti ar rupjmaizi un tomātiem. Vajadzēs: 6 – 8 šķēlītes rupjmaizes, 3 ķiploka daiviņas, 5...

Nedēļas recepte – Pavasara salāti

Šonedēļ Ventspilnieks.lv  aicina pagatavot Pavasara salātus un sajust tuvojošos pavasari – gurķi, redīsi, svaigie zaļumi…  Vajadzēs: 500 g redīsus,  500 g gurķus, 3 olas, 1...

Nedēļas recepte – Teļa aknas ar spinātiem

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot vieglas vakariņas četrām personām – teļa aknas ar spinātiem. Vajadzēs: 500 g teļa aknas, 6 ēdamkarotes eļļu, 6 – 8 ēdamkarotes...

Nedēļas recepte – Vistu aknu pastēte

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot noderīgu uzkodu – vistu aknu pastēti. Vajadzēs: 1 kg svaigas vistu aknas, 1 lielu sīpolu, 1 burkānu (ja pastēte paredzēta uzglabāšanai,...

Nedēļas recepte – Pikantais cālis

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot sātīgu pamatēdienu četrām personām – pikanto cāli. Vajadzēs: 1 nelielu cāli, 2 – 3 ēdamkarotes medus, 2 ēdamkarotes sojas mērci, 2...

Nedēļas recepte – Uzkoda no baklažāniem

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot sātīgu uzkodu no baklažāniem. Vajadzēs: 3 baklažānus, mērcei – 2 ķiploka daiviņas, 2 ēdamkarotes olīveļļu, sulu no neliela citrona, sauju sīki...

JAUNĀKAIS

POPULĀRĀKAIS