Svētdiena, 2025.gada 20.aprīlis

Nedēļas recepte – Gulaša zupa

Ventspilnieks.lv šonedēļ aicina pagatavot gulaša zupu. Vajadzēs: 250 g sīpolu, 2 saldās paprikas, 250 g tomātu, 2 ķiploku daiviņu, 200 g cūkgaļas (kakla gabals), 1...

Nedēļas recepte – Pīle “šmigā”

Pirms Vasaras saulgriežiem Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pamatēdienu svētku galdam 6 personām. Vajadzēs: 1 pīli (1,8 – 2 kg), 400 g pīļu (vai vistu) aknu, 3...

Nedēļas recepte – Pica “Margarita”

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot uzkodu, kas noderēs vienmēr – picu. Vajadzēs: Picu mīklai (2 picām):  500 ml siltu ūdeni, 4 tējkarotes sausā rauga, 2 ēdamkarotes siltu...

Nedēļas recepte – Vista majonēzē

Ventspilnieks.lv šonedēļ aicina pagatavot vistu majonēzē. Vajadzēs: 1 vistiņu (apmēram 1500 g), sāli, 4 pipargraudus, 2 pimenta graudiņus, 4  lauru lapas, puscitrona sulu, 250 g...

Nedēļas recepte – Pikantais cālis

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot sātīgu pamatēdienu četrām personām – pikanto cāli. Vajadzēs: 1 nelielu cāli, 2 – 3 ēdamkarotes medus, 2 ēdamkarotes sojas mērci, 2...

Nedēļas recepte – Cepti pildīti sarkanie pipari

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot spēcinošu un veselīgu itāļu ēdienu – ceptus pildītus sarkanos piparus. Vajadzēs: 2 sarkanos saldos piparus (varam ņemt arī dzeltenos, bet ne...

Nedēļas recepte – Cālis marokāņu gaumē

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot sātīgu pamatēdienu 6 personām – cāli marokāņu gaumē. Vajadzēs:  1 cāli, miziņas no 2 apelsīniem, sulu no 3 apelsīniem, 100 ml...

Nedēļas recepte – Cālis ar sēnēm

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot vakariņās cāli ar sēnēm. Recepte paredzēta 2 personām.  Vajadzēs: 2 nelielus cāļus, 500 g dažādu sēņu (šampinjonu, austersēņu jeb austeru sānaušu,...

Nedēļas recepte – Pica ar lociņiem un timiānu

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot iecienītu maltīti – picu, šoreiz ar lociņiem un timiānu. Vajadzēs (mīklai 2 picām): 500 ml silta ūdens, 4 tējkarotes sausā rauga, ...

Nedēļas recepte – Cepti pildīti sarkanie pipari

Ventspilnieks.lv aicina pagatavot spēcīgu un veselīgu itāļu ēdienu, ko var ēst gan kā pirmo ēdienu, gan arī aukstu vai kā piedevu. Vajadzēs: 2 sarkanos saldos...

JAUNĀKAIS

POPULĀRĀKAIS