Sestdiena, 2025.gada 19.aprīlis
Nedēļas recepte

Nedēļas recepte

Nedēļas recepte – Cūkas ribiņas

Ventspilnieks.lv šonedēļ aicina pagatavot cūkas ribiņas. Vajadzēs: 400 g cūkas ribiņu, 3 sīpolus, 2 ēd. k. tauku, 1/4/l gaļas buljona, sāli, maltus melnos piparus, 1...

Nedēļas recepte – Biešu zupa ar frikadelēm

Šajā nedēļā Ventspilnieks.lv aicina pagatavot biešu zupu ar frikadelēm. Vajadzēs ( vienai porcijai): 400 g gaļas buljona, 25 g garšsaknes, 200 g biešu, 20 g...

Nedēļas recepte – Siltie salāti ar gailenēm

Turpinot izbaudīt rudens veltes, Ventspilnieks.lv šonedēļ piedāvā pagatavot siltos salātus ar gailenēm. Vajadzēs: 3 lielas saujas gaileņu (~ 500 g), salātu lapas, 1 sīpolu, 2...

Nedēļas recepte – Tiramisu

Šonedēļ pirms 2.Adventes Ventspilnieks.lv aicina pagatavot lielisku desertu – tiramisu. Vajadzēs: 400 g maskarpones, 5 olas (baltums jāatdala no dzeltenuma), ½ glāzes pūdercukura, 2 ēdamkarotes...

Nedēļas recepte – Eklēri

Tuvojoties 4.Adventei, Ventspilnieks.lv aicina pagatavot daudzu gardēžu iecienītu saldo ēdienu – eklērus. Vajadzēs: 150 g miltus, 1 glāzi ūdens, 100 g sviesta, 1 ēdamkaroti, 4...

Nedēļas recepte – Kokosa mākonīši

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot Kokosa mākonīšus – ātri pagatavojamu gardumu. Vajadzēs: 1 olas baltumu, 85 g pūdercukuru, 2 tējkarotes kukurūzas miltus, 90 g kokosriekstu skaidiņas, ...

Nedēļas recepte – Panna cotta

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot desertu  - Panna cotta.  Vajadzēs: 600 ml saldo krējumu, ½ glāzi pūdercukuru vai parasto smalko cukuru, ½ glāzi piena, miziņu no...

Nedēļas recepte – Auzu pārslu cepumi

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot auzu pārslu cepumus, ar ko nedēļas nogalē palutināt sevi un savus mīļos. Vajadzēs:  100 g siltumā atlaidinātu sviestu, 1 olu, nelielu...

Nedēļas recepte – Uz grila cepts lasis un garneles

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot uzkodu piknikā sešām personām – uz grila ceptu lasi un garneles. Vajadzēs: 800 g laša fileju ar ādu, 400 g garneles, ...

Nedēļas recepte – Makaroni pesto mērcē

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot uzkodu sešām personām – makaronus pesto mērcē. Vajadzēs: 500 g penne tipa (cauruļveida) makaronus. Pesto mērcei vajadzēs: 1 lielu saišķīti bazilika, 1...

JAUNĀKAIS

POPULĀRĀKAIS