Ceturtdiena, 2025.gada 17.aprīlis
Nedēļas recepte

Nedēļas recepte

Nedēļas recepte – Marinētas jēra kājas cepetis

Ventspilnieks.lv šonedēļ aicina pagatavot īpaši pikantu jēra kājas cepeti. Vajadzēs: 100 g baltvīna etiķa, 225 g olīveļļas, 2 ēdamkarotes svaiga vai 2 tējkarotes sausa timiāna, ...

Nedēļas recepte – Cālis ar pildījumu

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot vakariņas sešām personām – cāli ar pildījumu. Vajadzēs: cāli – apmēram 1,5 kg, 100 g kūpināta šķiņķa vai bekona, sauju svaigu...

Nedēļas recepte – Eklēri

Tuvojoties 4.Adventei, Ventspilnieks.lv aicina pagatavot daudzu gardēžu iecienītu saldo ēdienu – eklērus. Vajadzēs: 150 g miltus, 1 glāzi ūdens, 100 g sviesta, 1 ēdamkaroti, 4...

Nedēļas recepte – Kokosa mākonīši

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot Kokosa mākonīšus – ātri pagatavojamu gardumu. Vajadzēs: 1 olas baltumu, 85 g pūdercukuru, 2 tējkarotes kukurūzas miltus, 90 g kokosriekstu skaidiņas, ...

Nedēļas recepte – Sālī cepts lasis

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot ko interesantu – sālī ceptu lasi, vakariņas 6 personām. Vajadzēs: 1 lielu izķidātu lasi (2,5  - 3 kg), 4 kg rupja...

Nedēļas recepte – Šokolādes torte ar ingveru

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot desertu desmit personām. Vajadzēs: 500 g tumšo, rūgto šokolādi, 500 g siltumā atlaidinātu sviestu, 10 olas, 400 g pūdercukuru, 70 g...

Nedēļas recepte – Panna cotta

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot desertu  - Panna cotta.  Vajadzēs: 600 ml saldo krējumu, ½ glāzi pūdercukuru vai parasto smalko cukuru, ½ glāzi piena, miziņu no...

Nedēļas recepte – Auzu pārslu cepumi

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot auzu pārslu cepumus, ar ko nedēļas nogalē palutināt sevi un savus mīļos. Vajadzēs:  100 g siltumā atlaidinātu sviestu, 1 olu, nelielu...

Nedēļas recepte – Rīsi ar dārzeņiem

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot rīsus ar dārzeņiem, tā būs lieliska izvēle tiem, kuri vēlas nedaudz notievēt. Vajadzēs: 115 g brūno neslīpēto rīsu, 350 ml dārzeņu...

Nedēļas recepte – Rozīņmaizītes

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina aukstajā laikā kā uzkodu, dzerot tēju vai kafiju, pagatavot rozīņmaizītes. Vajadzēs: 450 g miltus, 1 paciņu cepampulveri, 1 glāzi aukstu pienu, 2...

JAUNĀKAIS

POPULĀRĀKAIS