Nedēļas recepte – Cūkgaļa ar āboliem
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pamatēdienu 6 personām – cūkgaļu ar āboliem.
Vajadzēs:
1 kg cūkas krūtiņu vai kakla gabalu,
1 lielu sīpolu,
2 lielus, aromātiskus...
Nedēļas recepte – Nicas salāti
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot Nicas salātus losandželosiešu gaumē, bet Nicā tos gatavo tā, kā norādīts receptē.
Vajadzēs:
1 paciņu saldētu zaļo pupiņu pākšu (450 –...
Nedēļas recepte – Rīsu makaronu salāti
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot rīsu makaronu salātus.
Vajadzēs:
500 g maltu liellopu gaļu,
2 lielus gurķus,
1 galviņu aisbergsalātus,
1 paciņu rīsu makaronus,
2 ēdamkarotes...
Nedēļas recepte – Cepti pildīti sarkanie pipari
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot spēcinošu un veselīgu itāļu ēdienu – ceptus pildītus sarkanos piparus.
Vajadzēs:
2 sarkanos saldos piparus (varam ņemt arī dzeltenos, bet ne...
Līgo svētki: trīs gardas grila receptes
Lai gan vairums grilētāju vēl aizvien dod priekšroku tradicionālajam šašlikam, mūsdienās pieejamās grilētu ēdienu variācijas ir teju bezgalīgas. Grilēt var gandrīz jebko: dārzeņus, maizi,...
Nedēļas recepte – Kokosa mākonīši
Tā kā saldumi nelielā devā dažādo mūsu ēdienkarti, šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot nelielas kūciņas ar šokolādes glazūru.
Vajadzēs:
1 olas baltumu,
85 g pūdercukura,
2...
Darīsim Jāņu alu
Tuvojoties vasaras Saulgriežiem, kārtīgs saimnieks domā par alu, ar ko pacienāt Jāņa bērnus.
Lai arī līgošana šogad nebūs tik plaša un lielā draugu pulkā kā...
Rupjmaizes sacepums
Tā kā iestājusies vasara un gribam to pilnībā izbaudīt, ikdienā neatliek laika sarežģītām receptēm virtuvē. Tādēļ šonedēļ iesakām pagatavot rupjmaizes sacepumu, kas neprasīs daudz...
Nedēļas recepte – Zoss cepetis
Ventspilnieks.lv šonedēļ aicina pagatavot zoss cepeti.
Vajadzēs:
1 zosi (4 – 6 kg),
sāli,
4 ābolus,
vērmeles vai majorānu,
mazliet konjaka,
1 ē.k. pārtikas cietes.
Darām...
Nedēļas recepte – Rīsu pankūkas
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot rīsu pankūkas.
Vajadzēs:
150 g gargraudu rīsu,
sāli,
½ l ūdens,
rīvētu muskatriekstu,
1 olu,
50 g rīvēta siera,
eļļu cepšanai.
Darām...