Ceturtdiena, 2025.gada 17.aprīlis

Bezē ābolmaize

Ventspilnieks.lv turpina pagājušajā nedēļā sākto Nedēļas recepti. Šonedēļ aicinām izmēģināt oriģināli pagatavotu ābolmaizi ar bezē. Pamatnei: 100gr sviesta, 150gr miltu, 1 ēdamkarote cukura. Pildījumam: 3 olu...

Nedēļas recepte – Rīsu makaronu salāti

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot rīsu makaronu salātus. Vajadzēs: 500 g maltu liellopu gaļu, 2 lielus gurķus, 1 galviņu aisbergsalātus, 1 paciņu rīsu makaronus, 2 ēdamkarotes...

Nedēļas recepte – vistas aknas ar sarkanvīnu

Šonedēļ Ventspilnieks.lv piedāvā pagatavot vistas aknas ar sarkanvīnu. Vajadzēs: 250 g vistas aknu, maltus melnos piparus, 1 – 2 ēd. k. auksti spiestas eļļas, 5...

Nedēļas recepte – Lieldienu kuličs

Sagaidot Lieldienas, Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pareizticīgo slāvu Lieldienu tradicionālo ēdienu – kuliču. Vajadzēs: 1 kg kviešu miltu, 300 g cukura, 100 g rozīņu, 50 g...

Citrona medus kūka

Šonedēļ Ventspilnieks.lv Nedēļas receptē iesaka izmēģināt medus kūku ar citrona garšu, kas lieliski iederēsies vasarīgajā noskaņā. Mīklai: 3 ēdamkarotes medus, 100 gr sviesta, 2 olas, ...

Nedēļas recepte – Spageti ar zivi

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot spageti ar zivi. Tā paredzēta kā uzkoda 6 personām. Vajadzēs: 500 g spageti, 800 g saldos tomātus, 300 g balto zivju...

Nedēļas recepte – Pupiņu sautējums

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pupiņu sautējumu. Vajadzēs: 150 g balto pupiņu, 150 g sarkano pupiņu, 1 ēd.k. tauku vai augu margarīna, 500 g liellopu gaļas, ...

Cūkgaļas cepetis Ķiplociņš

Lai pagatavotu cūkgaļas cepeti ar ķiplokiem, vajadzēs: 1,5 kg karbonādes gabala vai cūkas šķiņķa, garšvielu maisījumu cūkgaļai, ķiploka daiviņas, sāli, piparus. Pagatavošana (80 min.): Cūkgaļas...

Burkānu kēksiņi

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina izmēģināt pagatavot Burkānu kēksiņus, sauktus arī par mafiniem. Sastāvdaļas: Kēksiņiem: 480g rupji rīvētu burkānu 4 lielas olas 360ml cukura 160ml tumšbrūnā cukura (farīncukurs...

Nedēļas recepte – Marinētas jēra kājas cepetis

Ventspilnieks.lv šonedēļ aicina pagatavot īpaši pikantu jēra kājas cepeti. Vajadzēs: 100 g baltvīna etiķa, 225 g olīveļļas, 2 ēdamkarotes svaiga vai 2 tējkarotes sausa timiāna, ...

JAUNĀKAIS

POPULĀRĀKAIS