Trešdiena, 2024.gada 4.decembris

Nedēļas recepte – Cālis ar sēnēm

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pilnvērtīgas vakariņas 2 personām  - cāli ar sēnēm. Vajadzēs: 2 nelielus cāļus, 500 g dažādas sēnes (šampinjoni, portobello jeb dārza atmateņu), ...

Nedēļas recepte – Zaļais karijs ar cāli

Šonedēļ Ventspilnieks.lv piedāvā pagatavot pusdienas 6 personām – zaļo kariju ar cāli. Vajadzēs: 6 cāļa krūtiņas bez ādas, 5 zaļā čilī pākstis, 1 ingvera sakni īkšķa...

Nedēļas recepte – Makaroni “gliemežvāki” ar sparģeļiem, zirņiem un bekonu

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pamatēdienu četrām personām – makaronus “gliemežvāki” ar sparģeļiem, zirņiem un bekonu. Vajadzēs: 1 kg sparģeļus, 500 g saldētus vai svaigos zaļos...

Nedēļas recepte – Rozīņmaizītes

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina aukstajā laikā kā uzkodu, dzerot tēju vai kafiju, pagatavot rozīņmaizītes. Vajadzēs: 450 g miltus, 1 paciņu cepampulveri, 1 glāzi aukstu pienu, 2...

Nedēļas recepte – Zaļais risoto

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot Venēcijā radušos itāļu pamatēdienu – risoto. Vajadzēs: 500 ml dārzeņu buljona, 1 vidēji lielu sīpolu, 250 ml sausā baltvīna, 3 ēdamkarotes...

JAUNĀKAIS

POPULĀRĀKAIS