Nedēļas recepte – Cālis ar sēnēm
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pilnvērtīgas vakariņas 2 personām - cāli ar sēnēm.
Vajadzēs:
2 nelielus cāļus,
500 g dažādas sēnes (šampinjoni, portobello jeb dārza atmateņu),
...
Nedēļas recepte – Zaļais karijs ar cāli
Šonedēļ Ventspilnieks.lv piedāvā pagatavot pusdienas 6 personām – zaļo kariju ar cāli.
Vajadzēs:
6 cāļa krūtiņas bez ādas,
5 zaļā čilī pākstis,
1 ingvera sakni īkšķa...
Nedēļas recepte – Makaroni “gliemežvāki” ar sparģeļiem, zirņiem un bekonu
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pamatēdienu četrām personām – makaronus “gliemežvāki” ar sparģeļiem, zirņiem un bekonu.
Vajadzēs:
1 kg sparģeļus,
500 g saldētus vai svaigos zaļos...
Nedēļas recepte – Rozīņmaizītes
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina aukstajā laikā kā uzkodu, dzerot tēju vai kafiju, pagatavot rozīņmaizītes.
Vajadzēs:
450 g miltus,
1 paciņu cepampulveri,
1 glāzi aukstu pienu,
2...
Nedēļas recepte – Zaļais risoto
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot Venēcijā radušos itāļu pamatēdienu – risoto.
Vajadzēs:
500 ml dārzeņu buljona,
1 vidēji lielu sīpolu,
250 ml sausā baltvīna,
3 ēdamkarotes...