Sestdiena, 2025.gada 19.aprīlis
Nedēļas recepte

Nedēļas recepte

Nedēļas recepte – Zaļais risoto

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot Venēcijā radušos itāļu pamatēdienu – risoto. Vajadzēs: 500 ml dārzeņu buljona, 1 vidēji lielu sīpolu, 250 ml sausā baltvīna, 3 ēdamkarotes...

Nedēļas recepte – Zaļais karijs ar cāli

Šonedēļ Ventspilnieks.lv piedāvā pagatavot pusdienas 6 personām – zaļo kariju ar cāli. Vajadzēs: 6 cāļa krūtiņas bez ādas, 5 zaļā čilī pākstis, 1 ingvera sakni īkšķa...

Nedēļas recepte – Salāti ar bumbieriem un Rokforas sieru

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot salātus, kuros goda vieta ierādīta bumbieriem, kas ir vēl īsti nenovērtēta salātu sastāvdaļa.  Vajadzēs: 3 bumbierus, 10 valriekstus, 1 ēdamkaroti medus, ...

Nedēļas recepte – Zoss, pildīta ar kartupeļiem un āboliem

Šonedēļ, gaidot Mārtiņdienu, Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pildītu zosi – tradicionālo šīs dienas ēdienu.  Vajadzēs: 4 kg zoss, 3 lielus ābolus, kuriem izņemtas serdes un kas...

Nedēļas recepte – Cūkgaļa pienā

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pamatēdienu četrām personām – cūkgaļu pienā. Vajadzēs: 600 g cūkgaļu vienā gabalā, 500 ml karstu pienu, miziņu no 1 citrona, 2...

Nedēļas recepte – Sparģeļu salāti

Šonedēļ Ventspilnieks.lv piedāvā pagatavot ko pavasarīgu – sparģeļu salātus. Vajadzēs: 500 g svaigus sparģeļus, nelielu saišķīti rukolas, 6 – 8 paipalu olas, 8 – 10...

Nedēļas recepte – Cālis ar sēnēm

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pilnvērtīgas vakariņas 2 personām  - cāli ar sēnēm. Vajadzēs: 2 nelielus cāļus, 500 g dažādas sēnes (šampinjoni, portobello jeb dārza atmateņu), ...

Nedēļas recepte –Torte marokāņu gaumē

Šonedēļ Ventspilnieks.lv piedāvā pagatavot svētku desertu – torti marokāņu gaumē. Vajadzēs: 250 g pīniju riekstus, 250 g sviestu, 200 g cukuru, 3 olas, 4 ēdamkarotes...

Nedēļas recepte – Forele ar dārzeņiem

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot vieglas vakariņas četrām personām – foreli ar dārzeņiem. Vajadzēs: 500 g foreles fileju, 500 g zaļo pupiņu pākstis, 300 g saldos...

Nedēļas recepte – Cūkgaļa ar medu un ingveru

Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pamatēdienu četrām personām – cūkgaļu ar medu un ingveru. Vajadzēs:  4 cūkgaļas filejas gabalus (250 – 300 g katrs), 5 ķiploka daiviņas, ...

JAUNĀKAIS

POPULĀRĀKAIS