Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pamatēdienu četrām personām – cūkgaļu pienā.
Vajadzēs:
- 600 g cūkgaļu vienā gabalā,
- 500 ml karstu pienu,
- miziņu no 1 citrona,
- 2 ēdamkarotes eļļu,
- 2 ēdamkarotes sviesta,
- 3 ķiploka daiviņas,
- jūras sāli,
- melno piparu graudus,
- koriandra sēklas.
Darām tā:
- Sāli, piparus un koriandra sēklas saberžam piestā.
- Šajā maisījumā apviļājam cūkgaļu.
- Lielā pannā uzkarsējam eļļu un sviestu, pievienojam un apcepam zeltainas ķiploka daiviņas, pievienojam gaļu, citrona miziņu un pienu.
- Uzliekam vāku un uz lēnas uguns sautējam vismaz 2 stundas.
Padoms:
Ja mērce iztvaiko priekšlaikus, papildinām to ar siltu pienu.
Lai izdodas un labi garšo!
28.01.2022. / Autors: Ventspilnieks.lv / Foto: Ventspilnieks.lv