Tā kā visi gaidām vasaru un tuvākajās brīvdienās laika prognoze mūs priecē ar iespējamiem +24 C, Ventspilnieks.lv iesaka lielisku, atsvaidzinošu un garšvielām bagātu Auksto biešu zupu Ventspilnieks. 

Lai to pagatavotu, iegādājamies

  • 1 L kefīra,
  • ½ L marinētu biešu,
  • 4 olas,
  • 4 gurķus,
  • 300 g vārītu (mīksto) desu,
  • dilles,
  • lokus,
  • sāli,
  • piparus, 
  • sinepes,
  • ķiplokus (pēc garšas),
  • mārrutkus,
  • ūdeni.

Pagatavošana:

  • Smalki sagriežam visas sastāvdaļas (kā gatavojot rasolu),
  • Pievienojam kefīru, vārītu un atdzesētu ūdeni (var ņemt pudelē fasēto),
  • Pieliekam mārrutkus un sinepes, visu rūpīgi maisām,
  • Ļaujam zupai 1 -2 stundas ledusskapī “ievilkties”,
  • Lai labi garšo!

29.05.2020. / Autors: Ventspilnieks.lv / Foto:Ventspilnieks.lv