Tā kā visi gaidām vasaru un tuvākajās brīvdienās laika prognoze mūs priecē ar iespējamiem +24 C, Ventspilnieks.lv iesaka lielisku, atsvaidzinošu un garšvielām bagātu Auksto biešu zupu Ventspilnieks.
Lai to pagatavotu, iegādājamies
- 1 L kefīra,
- ½ L marinētu biešu,
- 4 olas,
- 4 gurķus,
- 300 g vārītu (mīksto) desu,
- dilles,
- lokus,
- sāli,
- piparus,
- sinepes,
- ķiplokus (pēc garšas),
- mārrutkus,
- ūdeni.
Pagatavošana:
- Smalki sagriežam visas sastāvdaļas (kā gatavojot rasolu),
- Pievienojam kefīru, vārītu un atdzesētu ūdeni (var ņemt pudelē fasēto),
- Pieliekam mārrutkus un sinepes, visu rūpīgi maisām,
- Ļaujam zupai 1 -2 stundas ledusskapī “ievilkties”,
- Lai labi garšo!
29.05.2020. / Autors: Ventspilnieks.lv / Foto:Ventspilnieks.lv