Nedēļas recepte – Ābolu pīrāgs
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot iecienītu un vienkārši pagatavojamu kārumu – ābolu pīrāgu.
Vajadzēs:
paciņu saldētas kārtainās mīklas,
2 lielus ābolus,
cukuru,
kanēli.
Darām tā:
Cepeškrāsni sakarsējam...
Nedēļas recepte – Cūkgaļa ar āboliem
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot pamatēdienu 6 personām – cūkgaļu ar āboliem.
Vajadzēs:
1 kg cūkas krūtiņu vai kakla gabalu,
1 lielu sīpolu,
2 lielus, aromātiskus...
Nedēļas recepte – Cālis marokāņu gaumē
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot sātīgu pamatēdienu 6 personām – cāli marokāņu gaumē.
Vajadzēs:
1 cāli,
miziņas no 2 apelsīniem,
sulu no 3 apelsīniem,
100 ml...
Nedēļas recepte – Tunča salāti ar papriku
Ventspilnieks.lv šonedēļ aicina pagatavot tunča salātus ar papriku.
Vajadzēs:
tunci savā sulā
kartupeļus
burkānus
papriku
olas
zaļos zirnīšus
sinepes
pētersīļus
majonēzi.
Darām tā:
Liekam vārīties olas,...
Nedēļas recepte – Gulaša zupa
Ventspilnieks.lv šonedēļ aicina pagatavot gulaša zupu.
Vajadzēs:
250 g sīpolu,
2 saldās paprikas,
250 g tomātu,
2 ķiploku daiviņu,
200 g cūkgaļas (kakla gabals),
1...
Nedēļas recepte – Rīsu pankūkas
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot rīsu pankūkas.
Vajadzēs:
150 g gargraudu rīsu,
sāli,
½ l ūdens,
rīvētu muskatriekstu,
1 olu,
50 g rīvēta siera,
eļļu cepšanai.
Darām...
Nedēļas recepte – Taurenīšu salāti
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot salātus, kas piemēroti kuplai ģimenei.
Vajadzēs:
500 g makaronu farfalle,
2 ķiploku daiviņas,
450 g zaļo pupiņu pākšu (var būt saldētas),
...
Nedēļas recepte – Kokosa mākonīši
Tā kā saldumi nelielā devā dažādo mūsu ēdienkarti, šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot nelielas kūciņas ar šokolādes glazūru.
Vajadzēs:
1 olas baltumu,
85 g pūdercukura,
2...
Nedēļas recepte – Cepeškrāsnī cepti sīpoli
Ventspilnieks.lv šonedēļ aicina pagatavot asprātīgu angļu virtuves ēdienu – cepeškrāsnī ceptus sīpolus.
Vajadzēs:
6 sīpolus,
150 g bekonu vai speķi,
50 g atlaidinātu sviestu,
3...
Nedēļas recepte – Foreles plācenīši
Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot vieglas pusdienas sešām personām – foreles plācenīšus.
Vajadzēs:
400 g foreles (vai laša) filejas,
1 burkānu,
pusi sīpola,
600 g kartupeļu,
...