Trešdiena, 2024.gada 4.decembris

Rupjmaizes sacepums

Tā kā iestājusies vasara un gribam to pilnībā izbaudīt, ikdienā neatliek laika sarežģītām receptēm virtuvē. Tādēļ šonedēļ iesakām pagatavot rupjmaizes sacepumu, kas neprasīs daudz...

Ņujorkas siera kūka

Klāt piektdiena un nedēļas recepte. Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot ko īpašu – Ņujorkas siera kūku. Sastāvdaļas: 300 g cepumu, 120 g sviesta, 500 g Philadelphia klasiskā krēmsiera, 140 g cukura, 8...

Skābputra Kurzemnieku gaumē

Skābputra ir tradicionāls latviešu ēdiens no miežu putraimiem un rūgušpiena, kas no seniem laikiem sevišķi iecienīts Kurzemē. Kad vēl to baudīt, ja ne pēc...

Sautētas paipalas

Vajadzēs: 4 cepšanai sagatavotas paipalas, sāli, maltus melnos piparus, 175 g caurauguša kūpināta speķa 50 g sviesta vai augu margarīna, 25 g sasmalcinātu zupas...

Nedēļas recepte – Vistas gaļas galerts

Ventspilnieks.lv šonedēļ aicina pagatavot vistas gaļas galertu. Vajadzēs: 1 kg vistas šķiņķīšus ar kaulu, 5 daiviņas ķiploka, 3 cieti vārītas olas, 4 lauru lapas, 1 šķipsnu...

Darīsim Jāņu alu

Tuvojoties vasaras Saulgriežiem, kārtīgs saimnieks domā par alu, ar ko pacienāt Jāņa bērnus. Lai arī līgošana šogad nebūs tik plaša un lielā draugu pulkā kā...

Nedēļas recepte – Omlete ar gailenēm

Izbaudot sēņu sezonu, šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot omleti ar gailenēm. Vajadzēs:  700 g gaileņu vai citu vasaras sezonas meža sēņu, 60 g sviesta, 4 ēdamkarotes...

Bezē ābolmaize

Ventspilnieks.lv turpina pagājušajā nedēļā sākto Nedēļas recepti. Šonedēļ aicinām izmēģināt oriģināli pagatavotu ābolmaizi ar bezē. Pamatnei: 100gr sviesta, 150gr miltu, 1 ēdamkarote cukura. Pildījumam: 3 olu...

Nedēļas recepte – Biešu zupa ar frikadelēm

Šajā nedēļā Ventspilnieks.lv aicina pagatavot biešu zupu ar frikadelēm. Vajadzēs ( vienai porcijai): 400 g gaļas buljona, 25 g garšsaknes, 200 g biešu, 20 g...

Nedēļas recepte – vistas aknas ar sarkanvīnu

Šonedēļ Ventspilnieks.lv piedāvā pagatavot vistas aknas ar sarkanvīnu. Vajadzēs: 250 g vistas aknu, maltus melnos piparus, 1 – 2 ēd. k. auksti spiestas eļļas, 5...

JAUNĀKAIS

POPULĀRĀKAIS