Otrdiena, 2024.gada 3.decembris

Nedēļas recepte – Salāti ar siļķi

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot sātīgu uzkodu – salātus ar siļķi. Vajadzēs: vienu lielu treknu siļķi, vienu lapu salātu rozeti vai saišķīti rukolas, 10 paipalu olas, ...

Nedēļas recepte – Pica “Margarita”

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot uzkodu, kas noderēs vienmēr – picu. Vajadzēs: Picu mīklai (2 picām):  500 ml siltu ūdeni, 4 tējkarotes sausā rauga, 2 ēdamkarotes siltu...

Nedēļas recepte – Rozīņmaizītes

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina aukstajā laikā kā uzkodu, dzerot tēju vai kafiju, pagatavot rozīņmaizītes. Vajadzēs: 450 g miltus, 1 paciņu cepampulveri, 1 glāzi aukstu pienu, 2...

Nedēļas recepte – Plūmju pīrāgs

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot desertu, kas izdodas vienmēr un visiem – plūmju pīrāgu. Vajadzēs:  15 – 20 plūmes, 150 g sviestu, pusi glāzes cukuru, 3...

Nedēļas recepte – Uzkoda no baklažāniem

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot sātīgu uzkodu no baklažāniem. Vajadzēs: 3 baklažānus, mērcei – 2 ķiploka daiviņas, 2 ēdamkarotes olīveļļu, sulu no neliela citrona, sauju sīki...

Nedēļas recepte – Makaroni pesto mērcē

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot uzkodu sešām personām – makaronus pesto mērcē. Vajadzēs: 500 g penne tipa (cauruļveida) makaronus. Pesto mērcei vajadzēs: 1 lielu saišķīti bazilika, 1...

Nedēļas recepte – Pikantais cālis

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot sātīgu pamatēdienu četrām personām – pikanto cāli. Vajadzēs: 1 nelielu cāli, 2 – 3 ēdamkarotes medus, 2 ēdamkarotes sojas mērci, 2...

Nedēļas recepte – Cālis marokāņu gaumē

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot sātīgu pamatēdienu 6 personām – cāli marokāņu gaumē. Vajadzēs:  1 cāli, miziņas no 2 apelsīniem, sulu no 3 apelsīniem, 100 ml...

Nedēļas recepte – Cepti pildīti sarkanie pipari

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot spēcinošu un veselīgu itāļu ēdienu – ceptus pildītus sarkanos piparus. Vajadzēs: 2 sarkanos saldos piparus (varam ņemt arī dzeltenos, bet ne...

Nedēļas recepte – Vistu aknu pastēte

Šonedēļ Ventspilnieks.lv aicina pagatavot noderīgu uzkodu – vistu aknu pastēti. Vajadzēs: 1 kg svaigas vistu aknas, 1 lielu sīpolu, 1 burkānu (ja pastēte paredzēta uzglabāšanai,...

JAUNĀKAIS

POPULĀRĀKAIS